X
Minkälaisia tuloksia odottaa Dieetti.fi-valmennuksen aikana


Kun lähdet tavoittelemaan muutosta, niin tärkein asia on asettaa tavoitteet. Jos sinulla ei ole tavoitetta, johon pyrkiä, tekemisestä jää helposti viimeinen puristus pois. Ole itsellesi rehellinen ja aseta realistinen tavoite, johon sinulla on mahdollisuus päästä asettamassasi tavoiteajassa. Mikäli matkasi aikana huomaat, että asettamasi tavoite onkin saavutettavissa nopeasti ja helposti, niin voit aina asettaa uuden, ehkä vähän korkeamman tavoitteen. Tavoitteesi voi olla mitä tahansa, kunhan se on itsellesi merkityksellinen: kahden kilon painonpudotus, hyvän ja säännöllisen ateriarytmin löytäminen tai sellaisen ruokavalion löytäminen, jota pystyt noudattamaan. Kaikilla on varmasti omanlaisensa tavoitteet ja niitä on kunnioitettava.


Minkälaisia tuloksia on mahdollista saavuttaa Dieetti.fi All Inclusive -valmennuksessa?

Siihen ei ole selvää vastausta, vaan omiin tuloksiin vaikuttaa moni asia. Tässä esimerkkinä muutama:

-Oma lähtökunto

-Onko aiempaa treenitaustaa

-Aiemmat ruokailutottumukset, oletko aiemmin noudattanut tarkasti ammattilaisen laatimaa ruokavaliota

-Paljonko sinulla on mahdollista antaa aikaa harjoitteluun ja aerobiseen treeniin arjessasi


Näillä kaikilla on oma vaikutuksensa siihen, minkälainen tulos on mahdollista saavuttaa.

Keskimääräinen rasvanpolttovauhti on myös hieman sukupuoleen sidonnainen. Naisilla rasva voi palaa hieman miehiä hitaammin ja yleensä naisille 300-600 g viikossa on todella hyvä painonpudotusvauhti, koska silloin palaa nimenomaan rasva, ei lihas. Lisäksi naisilla esimerkiksi hormonitoiminta vaikuttaa yksilöllisesti toisiin enemmän kuin toisiin. Paino saattaa vaihdella esimerkiksi kuukautiskierron mukaan paljonkin. Miehillä 400-800g viikossa on hyvä rasvanpolttotahti. Siihen emme pysty vaikuttamaan mistä rasva palaa, vaan se palaa tasaisesti koko kehosta.


Onko mahdollista saada lihasmassaa valmennuksen aikana?

Jokainen kehittyy treenitaustoista huolimatta, jos uskaltautuu pois mukavuusalueelta ja antaa kaikkensa treeneissä. Tarkkaa arviota lihasmassan kehityksestä ei pysty arvioimaan, mutta yleensä aloitteleva treenaaja kehittyy lyhyessä ajassa paljonkin, kunhan pitää huolta, että treenit ja ruokavalio ovat hyvällä tasolla. Kokeneempi treenaaja kehittyy yleensä hieman hitaammin, jos alla on jo useita treenivuosia. Tärkeä asia kehityksessä on, että treenin jälkeisestä palautumisesta on huolehdittava niin ravinnon, levon kuin lihashuollon suhteen.


Valmennuksen monipuolisuudesta kannattaa ottaa kaikki irti jatkoa ajatellen! All Inclusive -valmennuksessa treeni- ja ruokavaliovaihtoehtoja löytyy niin moneen lähtöön, että varmasti kaikki saavat suuren avun ja pystyvät saavuttamaan tavoitteensa!


All Inclusive -valmennus sisältää laajan valikoiman ruokavaliota ja treeniohjelmia!


Sinua voisi kiinnostaa myös:

Dieettiruokako yksipuolista?

Dieetti.fi-reseptit osaa valmistaa kuka vain!

Tulosta ei tule sattumaltaLoading...