X
Dieettiruokakin voi olla hyvää!


Kaikkihan meistä haluaisivat ravita itseään terveellisellä ruoalla, mutta monet kuitenkin epäonnistuvat siinä. Ajatus  dieettiruoasta ei kuulosta houkuttelevalta, koska se yhdistetään heti mauttomiin kasviksiin tai kuiviin salaattikulhoihin.

Tämä on monien ihmisten harhaluulo, minkä vuoksi terveellinen ruokavalio jää monesti ainoastaan ajatuksen tasolle. Meillä on teille salaisuus: dieettiruokakin voi olla herkullista!

 

Voit täyttää lautasesi maukkaalla ruoalla, kunhan käytät oikeita raaka-aineita ja valmistat ateriasi järkevästi.


On monia eri tapoja tehdä ruoasta herkullista. Kaksi helpointa ja tärkeää keinoa ovat: käytä parhaita mahdollisia raaka-aineita. Kun käyttämäsi raaka-aineet ovat ykköslaatuisia ja tuoreita, ruoan maku ja koostumus on jo itsessään parempaa! Unohda einekset.


Toinen tärkeä keino on fiksun peruskokkaamisen opettelu sekä maustaminen. Kun suunnittelet etukäteen tulevien päivien ruokia, tyhjä jääkaappi tai äkkinälkä eivät pääse yllättämään sinua. Käytä kokatessa tuoreita yrttejä ja kasvata kuivien mausteiden skaalaa suolasta ja pippurista laajempaan valikoimaan.

 

Nykyään melkein kaikille ruoille löytyy myös se terveellisempi variaatio, mahdollisuudet ruoanlaitossa ovat lähes rajattomat! Todella pienellä vaivalla ja kenties uudella asennoitumisella tulet huomaamaan, että dieettiruoka todellakin voi olla maukasta!


Sinua voisi kiinnostaa myös:

Vegaanidieetin haasteet

Raikas aamuvihersmoothieLoading...